Jump to content

Why can't I edit my description?


kreaturefx

Recommended Posts

des

No use, It’s still like this

Someone please check this out

It’s saying the reason - it thinks you’ve put a URL in the description. If you have or have included something that Fiverr might think is a URL then remove it. Also your current profile says “email me if…” - off site contact isn’t allowed. Don’t put your Facebook info there either.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

It’s saying the reason - it thinks you’ve put a URL in the description. If you have or have included something that Fiverr might think is a URL then remove it. Also your current profile says “email me if…” - off site contact isn’t allowed. Don’t put your Facebook info there either.

Yes I know that’s why I want to change it but for some reason it’s not accpeting my new description. Plus I didn’t put any links on this description.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Yes I know that’s why I want to change it but for some reason it’s not accpeting my new description. Plus I didn’t put any links on this description.

So try the previous suggestion of removing cache/cookies and re-trying.

If it still doesn’t work try copying the description to notepad and deleting it on the site and pasting it back.

If it doesn’t work try deleting all the text and re-typing the minimum amount of text that will work. If that works type the rest of the text until you see it give an error when posting.

Or you could attach the full text of it here for people to check in case there’s some issue with the text. But I’d try the removing of cache/cookies first.

If you’re not using the Chrome browser and can do that I’d try using Chrome for it too. Or you could contact CS about it through the helpdesk.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

So try the previous suggestion of removing cache/cookies and re-trying.

If it still doesn’t work try copying the description to notepad and deleting it on the site and pasting it back.

If it doesn’t work try deleting all the text and re-typing the minimum amount of text that will work. If that works type the rest of the text until you see it give an error when posting.

Or you could attach the full text of it here for people to check in case there’s some issue with the text. But I’d try the removing of cache/cookies first.

If you’re not using the Chrome browser and can do that I’d try using Chrome for it too. Or you could contact CS about it through the helpdesk.

Yes I cleared my cache data from my browser still it’s not working. It says the same thing.

I am passionate about coding thusly, I believe I may do every project and give them all as scheduled. Graphics Designer with a passion for abstract art concepts. DM me if you want to get in touch, I’ll surely fulfill your needs for every GIG I am taking orders. Wrote and edited high-quality content and visually impactful programs under deadline pressure with exciting, captivating and authentic approach.Evaluated project requirements and content standards for each project in order to produce copy in line with creative structure. Adobe Engineer, 100+ local Wix, SquareSpace, Wordpress websites.

I am trying to use this @uk1000

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Yes I cleared my cache data from my browser still it’s not working. It says the same thing.

I am passionate about coding thusly, I believe I may do every project and give them all as scheduled. Graphics Designer with a passion for abstract art concepts. DM me if you want to get in touch, I’ll surely fulfill your needs for every GIG I am taking orders. Wrote and edited high-quality content and visually impactful programs under deadline pressure with exciting, captivating and authentic approach.Evaluated project requirements and content standards for each project in order to produce copy in line with creative structure. Adobe Engineer, 100+ local Wix, SquareSpace, Wordpress websites.

I am trying to use this @uk1000

Yes that text looks okay. If you’ve removed cache and cookies (ctrl F5 might be enough) try some of the other things. Try removing the last parts of the text until it works. Or try logging out then back in again and re-trying if you haven’t. Try with Chrome like I suggested if you haven’t already.

If it keeps not working it might be best to create a support ticket in the helpdesk.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Yes that text looks okay. If you’ve removed cache and cookies (ctrl F5 might be enough) try some of the other things. Try removing the last parts of the text until it works. Or try logging out then back in again and re-trying if you haven’t. Try with Chrome like I suggested if you haven’t already.

If it keeps not working it might be best to create a support ticket in the helpdesk.

I did clear cookies and cache

lemme try logging out. I’ll let you know

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...