Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'withdraw problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome
    • News
    • Community Rules and Guidelines
    • Fiverr FAQ
    • New User Introductions!
  • General Discussion
    • Casual Conversations
    • Fiverr Stories
    • Super Bowl
    • COVID-19 Discussions
    • The Fiverr Experience
  • Fiverr Tips
    • Tips for Sellers
    • Tips for Buyers
  • Fiverr Questions
    • Fiverr Questions
  • Events
    • Ninetwentynine, the Fiverr Podcast
    • Webinars
  • Verticals
    • Fiverr Music & Audio
    • Logo Maker Sellers
    • Graphics & Design
    • Video & Animation
  • Product Feedback
    • Forum Feedback
    • Forum Update 2020
    • Fiverr Site Suggestions
    • Report a Bug
  • Fiverr Products
    • Fiverr Affiliates
    • Fiverr Select

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location


Bio

Found 2 results

  1. Hi there! For the past 3 weeks, I have been unable to withdraw my funds via Bank Transfer. I did my last withdrawal about a month ago, and now for some odd reason, when I try to initiate a withdrawal, a pop-up window opens, which states that I am "trying to add a new withdrawal method." As I said, I already had a Bank Transfer (via Payooner) account linked to my Fiverr account. I contacted customer support a couple of weeks ago, and they tell me on a daily basis that the relevant team is still working to solve this technical issue. Has anybody experienced something similar? PS: I suspect the reason for this technical bug is the "new feature" (rainbow-colored circle) which, when added to the bank transfer button, reset it, and removed the existing info?
  2. I tried to withdraw recently but all the withdrawal options are grey (More than a week), I contacted the CS 5 days ago, I received a message today from the support that they're still working on it.. have anyone had this issue before? Thanks!
×
×
  • Create New...