Jump to content

Is the Forum still having issues?


skgjmhb

Recommended Posts

I’ve been trying to get to the forum from my profile page (under Community) and it times out. I finally managed to get to the Forum through a thread on Google. I’ve bookmarked that so I can get here easily.
I’ve rebooted everything in the network. Cleared cookies, history, etc in my browser and the issue persists.

Is there something I need to adjust on my computer?
Or is this just an issue with getting to the Forum from the profile page link?

Thanks you,
Sharon

Link to comment
Share on other sites

There is a problem and Fiverr staff is looking into it. There is a notice at the top of the forum too, so that should be removed once the problems are all resolved.

THANK YOU for posting this. Since you said you had found a way to get on through Google, I did some tests, and I found that direct links to the categories work. So, I think for anyone who cannot get on, you might be able to by using direct URL’s like:

http://forum.fiverr.com/categories/conversations

http://forum.fiverr.com/categories/your-fiverr-experience/improve-my-gig/

http://forum.fiverr.com/categories/your-fiverr-experience/the-ranting-pot/

favicon.icoFiverr Forum http://forum.fiverr.com//images/default-apple-touch-icon.png

Fiverr FAQ

FAQ is to ask questions that require a concise answer. When you write, be sure to observe suggestions that pop up with previous topics as your question already might be answered. For questions that start discussions, try the Conversations category. ...

and so on.

You guys speak up if this works! I will pass any info gathered along so that the forum maintenance crew can figure out what is wrong.

Link to comment
Share on other sites

I thought the forum was down for 2 or 3 days now, until I dicovered I can see/read, obviously not comment though, when I´m not logged in.
Thanks for the tip with the direct links, works for me, but I´d still call that ‘the forum is still having issues’. 🙂

And I tried with both chrome, edge, plus a non-mainstream browser of my choice, all the same results.

Link to comment
Share on other sites

Yes, you are correct. The main forum page is not working for many if they are logged in. Problems are ongoing. The date on the notice is updated every few days as this goes on.

We encourage you all to report this to Customer Support as well if it continues. The more attention is pointed to the problems, the more likely they will be resolved. The moderators cannot fix these core issues without staff help.

Link to comment
Share on other sites

I just replied to the ‘Weirdest Things you´ve seen’ thread, submitted, but my post wasn´t there, just testing with this post here, if that´s a thing now.

ETA: no, obviously worked. Now to remember to type my post in word first and not directly in the thread…

ETA2: works, was just a one-time hiccup it seems 🙂

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...