Jump to content

Forums Keep Redirecting me to 404


Recommended Posts

Not sure if others are having any similar issues. I searched up some topics before making this post and I see others have had this issue in the past.

I either get 404 forbidden page or 😦 error page I’ll attach the image.
Its been happening the last 4 days for me. Not sure whats causing it, but all my other pages even the fiverr dashboard etc is fine. But when navigating to the forums… This is what I get…

error.thumb.png.5c4e6e3a99de6453ae368d7f38c2e7d2.png
error1920×1080 155 KB
  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Yes, that’s what I get also. Either waiting it out or clearing the cookies is the only thing that (temporarily) solves it for me.

The irony was that I got it just as I tried to view your thread!

(temporarily) solves it for me

What is your browser? Try to use Google Chrome.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Its also happened with me so much time. But I stop to take new tab of conversation then its not happen further. So if you open a conversation or question then open it same tab after finishing the question or conversation then click on all new question and select another and open same tab. That’s mean fiverr doesn’t support to open so much new tab of question conversation at a time. Thanks

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Its also happened with me so much time. But I stop to take new tab of conversation then its not happen further. So if you open a conversation or question then open it same tab after finishing the question or conversation then click on all new question and select another and open same tab. That’s mean fiverr doesn’t support to open so much new tab of question conversation at a time. Thanks

@haque_adsflow It doesn’t fix it for me, I have to either wait it out or delete cookies.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Hi,

This is also showing me too.

Then I go one page back and reloaded my tab.

All problem gone. 🙂

Thanks.

Resetting my cookies seemed to work. But not going back and just refreshing.

Good to know it’s working for you.

I’d like to mention this doesn’t happen to any other webpage I visit frequently.

Are there moderators that pass these threads down to the tech people?

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...