Jump to content

I'm trying to send a custom offer, but unable to send. why?


mgm01865
 Share

Recommended Posts

I’m having the same issue. In the morning I was unable to send Custom Offers to any of my clients. I tried using three different browsers (Brave, Firefox, Edge), and it was no use.

Tonight I was successful in sending ONE Custom Offer to one of my clients, but I haven’t been able to send a different Custom Offer to another one of my clients, no matter how many times I try.

I tried doing the deleting cookies/caches thing. After doing that I was able to send one Custom Offer… BUT, after I immediately tried to send another, I couldn’t. I tried then to delete my cookies/caches again, and it didn’t work - I couldn’t send another Custom Offer.

I wrote to Fiverr’s customer support, and hopefully they will give me/us a solution.

Link to comment
Share on other sites

I’m having the same issue. In the morning I was unable to send Custom Offers to any of my clients. I tried using three different browsers (Brave, Firefox, Edge), and it was no use.

Tonight I was successful in sending ONE Custom Offer to one of my clients, but I haven’t been able to send a different Custom Offer to another one of my clients, no matter how many times I try.

I tried doing the deleting cookies/caches thing. After doing that I was able to send one Custom Offer… BUT, after I immediately tried to send another, I couldn’t. I tried then to delete my cookies/caches again, and it didn’t work - I couldn’t send another Custom Offer.

I wrote to Fiverr’s customer support, and hopefully they will give me/us a solution.

Have you tried Chrome?

Link to comment
Share on other sites

I think I found a temporary solution: I was able to send a Custom Offer once because that one didn’t include any words with characters with diacritical marks (for instance: “Estaría”, “Costaría”).

I tried sending a Custom Offer to another client, making sure to make my message very short, and without diacritical marks or other “weird” characters, and then I WAS able to send it.

I believe the Fiverr backend is having issues processing Custom Offers that includes non-ascii characters.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...