Jump to content

Quick Responses Not Printing Entire Message


pennacchia

Recommended Posts

Hi there…

I am experiencing a strange problem with the quick responses which for me are a super-valuable asset, so to speak.

I have been using quick responses a lot, and I update them when necessary. They always worked great!

Now, a couple of days ago, after having updated one quick response, when clicking on the related button, I do not get the text of the quick response “printed”, so to speak, in the text box… Clicking on the q.r. button only prints a couple of words, and some dots exactly like this:

Dear xxxxx:

Attached, …

Every time I edit a quick response, it starts behaving in that manner. Every time I add a new quick response it also behaves in the above-described manner.

I contacted customer service and they are trying to understand the bug/problem. They have not found a solution yet. Anyone experiencing the same problem? Anyone knows the solution?
The only things I have done recently I can remember that could effect this, in my non-expert opinion, is that I cleared the browsing history including the Autofill form data, and I also downloaded Flash Media Player, and updated Java. I have no idea of what I could have done that could have effected the good functioning of the quick responses.

Thank you for your help!

Link to comment
Share on other sites

Hi, I am also experiencing this issue. All my updated and newly created quick responses are showing “…” Hopefully team fiverr will resolve this issue soon.

Well, on one side it is comforting it is not only my problem. I just wonder if it depends from a program or software we have uploaded on our computers.

I will uninstall some programs, and see what happens.

I hope we find soon a solution.

Link to comment
Share on other sites

Well, on one side it is comforting it is not only my problem. I just wonder if it depends from a program or software we have uploaded on our computers.

I will uninstall some programs, and see what happens.

I hope we find soon a solution.

It has nothing to do with your PC. Issue is with site only. I tried with 3 different PCs on multiple browsers.

Link to comment
Share on other sites

Hi, I did try with a new quick response, and, as I said in initial message, it does not work. From my Iphone it does not work either. I did not try from Android. Now, from your Android, are you trying with a new or just edited quick response??

With an edited one, back on my laptop now (Windows, Chrome) and just tried a couple QRs in the inbox of a reseller who wants me to do their job for free, and all QRs I tried, do display fully, I tried longer ones too, to be sure. New seems to work as well, from what I can tell.

On the Android with an edited one as well - I don´t see an option to create a new one on the phone, I saved all my QRs on the laptop up to now.

Link to comment
Share on other sites

Ah, so it’s not a bug in my end! I already reported it to support yesterday, and they said today, that they’re working on getting it fixed. 😀

I f*cked up my main quick response, so now I have to pretend it’s the time before we had quick replies, and have to keep notepad open with quick responses that I can copy when needed 😬 Oh, how much I love you, quick responses. Get fixed soon!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...